Poslední turnaj jarní sezony

Na poslední turnaj sezony jsme vyrazili do Vyškova. Počasí opět slibovalo pořádný pařák. Takže vybavení kyblíky s vodou na osvěžení a krémy s vysokým faktorem, založili jsme ležení ve stínu pod stromy vedle hřiště.

Ve Vyškově se sešlo 10 malých dráčat, ve složení Anetka, Adam, Kuba, Peťa, Davča, Míša, Lukyn, Dan, Max a Víťa.

První zápas proti RA Brno byl jednoznačný pro Dragon. Skončil poměrem 6:0. Pětky pokládali Peťa, Adam, Kuba, Anetka a v jednom případě nejspíš všichni, úplně se nedalo poznat, kdo byl v tom chumlu autorem. :)

Druhý zápas s Olomoucí byl o poznání větší bitva, kterou dráčata těsně prohrála v poměru 2:3. Obě naše pětky položil Kuba. Ale byl to krásný, vyrovnaný zápas.

Ve třetím zápase dráčata nastoupili proti Bystrci Black. Když jsme viděli složení soupeře, ty nejmenší osmičky z Bystrce, začali jsme stahovat naše nejlepší hráče. Ovšem druhá strana měla přesně opačný postup, postupně nasazovala svoje rychlíky. :) Na závěr těsné vítězství pro Dragon, 4:3. Pětky pokládal Peťa, Kuba a tryskomyš Adam.

Další zápas s Bystrcí byl absolutně jednoznačný pro Bystrc, které jsme podlehli 5:0. Musíme zapracovat na důraznějších skládkách a obraně. :)

Oproti tomu krásný zápas předvedli dráčata proti Vyškovu. Krásně vybíhali, skládali, prostě paráda. Nad Vyškovem těsná výhra 2:1. Určitě jeden z nejlepších bojů, co dráčata předvedli.

A poslední zápas proti Havířovu. Výhra pro Dragon vysoko 8:0. Nutno říct, že Havířov měl půjčené tři hráče ze Zlína. My jsme v posledním zápase měli po odjezdu Maxíka, zranění Anetky a „spící Růženky“ Vítka k dispozici jen jednoho hráče na střídání. Točili jsme Davču s Danem a byla to nádhera. Pětky pokládali Lukyn, Míša, Adam a svoji první pětku po krásné akci položil Dan. Gratulace.

Všem hráčům, rodičům a fandům letí velká pochvala a díky, bylo to super. A po letních prázdninách se těšíme na další setkání.