JUNIOŘI DRAGONU DRŽÍ PODZIMNÍ NEPORAZITELNOST I PO IV. KOLE

RC DRAGON BRNO - RC PETROVICE 53:5 (29:5)

Do sobotního utkání (13. 10. 2018) nastupovali junioři Dragonu s tím, že budou postrádat oporu útočné řady Štěpána Prachaře, který si přivezl z reprezentačního srazu zranění, které ho nepustilo na hřiště. I na dalších reprezentantech (zejména na rojnících), kteří se zapojili do utkání se Švédskem, byla zřejmá únava. Další komplikací bylo tržné zranění mlýnové spojky Antonína Merty (v 8. minutě utkání). Na spojce musel zaskočit zkušený Marek Jandouš. Tony se po ošetření do utkání vrátil, ale byl bandáží limitován a hrál za cenu značného sebezapření. Protože měl v průběhu utkání problémy s kotníkem Marek Jandouš, došlo ke kuriosní situaci, kdy se na postu mlýnové spojky v jednom utkání vystřídali tři hráči, Tony Merta, Marek Jandouš a Michal „Pinky“ Tomeček.     

Soupeře jsme chtěli přehrát zejména rojem. Rojníci Dragonu měli za úkol aktivní hrou eliminovat kvalitní hráče soupeře v třetí řadě a na spojkách. Očekávali jsme, že pokud rojníci splní tento úkol, bude pro útočníky snazší překonat důrazné hráče soupeře. Junioři Dragonu vzorně plnili herní plán a postupně navyšovali skóre až na konečný výsledek. Petrovickým dovolili kontrovat je v 13. minutě utkání. Hráči základní sestavy zodpovědnou hrou vedoucí tým soutěže vůbec nepustili do hry. Dalším velkým pozitivem tohoto utkání byl výkon střídajících hráčů. V tomto utkání jsme využili maximální možnosti střídání a všichni hráči, kteří přišli vystřídat unavené hráče základní sestavy, se předvedli v tom nejlepším světle.

Za včerejší výkon děkujeme - Martin, Ondra a Tomáš.

Základní sestava:
První řada: Soukup, Holý, Frýdl
Druhá řada: Vacula, Koníček
Třetí řada: Mrlík, D. Svoboda, Holík
Spojky: Merta, Zuzaník
Útok: Sluštík, Rudolf, Barták, Jandouš, Adamec.

Střídající hráči: Loukota ml., L. Svoboda, Sedláček, Procházka, Burián, Tomeček, Machů, Pavlů.

Bodování
Pětky položili: Jandouš 3x (v 9., 43. a v 55. minutě), Frýdl (ve 14. minutě), Sluštík (ve 20. minutě), Svoboda (ve 28. minutě), Zuzaník (v 61. minutě), Adamec (v 68. minutě) a Danek Burián (v 70. minutě).
Kopy po pětce: Petr Adamec 3x, Zuzaník 1x.

Zápasy týmu

28. 4. 2024
(All day) U18 Spol. Slavia/Pet – Spol. Dragon/Vyškov
12. 5. 2024
(All day) U18 RC Praga Praha – Spol. Dragon/Vyškov
19. 5. 2024
(All day) U18 Spol. Dragon/Vyškov – Spol. Sever
26. 5. 2024
(All day) U18 8. kolo (nadstavba)
2. 6. 2024
(All day) U18 9. kolo (finálové)