U10 na domácí půdě

V sobotu 25.5. se konal turnaj na našem domácím hřišti. Počasí nám přálo stejně jako v Ostravě.

Na domácím turnaji se nás sešlo 13 z toho 3 posily byly ze Zlína a 3 z Nového Města na Moravě. Naše kategorie byla rozdělena do dvou skupin po čtyřech týmech. Ve skupině jsme měli Bystrc Orange, Akademii Brno a Olomouc, s každým jsme hráli 2 zápasy.

V zápasech jsme plnili to, co jsme si řekli. V obraně, že se musíme roztahovat a skládat. V útoku si nahrávat a chodit do podpory. A to nejdůležitější, komunikovat spolu. Jediný zápas, kde jsme nepředvedli optimální výkon, byl první zápas proti RA Brno, protože jsme do toho zápasu šli s tím, že už jsme vlastně vyhráli a to se nestalo. Akademie nás zaskočila pětkou a najednou jsme přestali plnit to, co jsme do té doby plnili, začali jsme sólovat a nechodili jsme do podpory, zápas nakonec skončil remízou.

Ostatní zápasy už jsme zase odehráli tak, jak to umíme, a jak jsme chtěli. Turnaj jsme zakončili s bilancí třech výher, jedné remízy a dvou proher. Obě prohry byly s Olomoucí, kdy nám Olomouc ukázala svojí sílu, kdy výborně vybíhala a nahrávala si až do křídel.

Za mě se nám turnaj velmi povedl, každým zápasem se zlepšujeme. Chtěl bych Dráčatům poděkovat za krásný turnaj a předvedený výkon, a rodičům za to, jak výborně naším Dráčatům fandili.

Louky