Domácí turnaj na Dragonu

Domácí turnaj, to je vždycky pecka. A tentokrát to nebylo jinak.

Podařilo se nám poskládat dva týmy, Áčko, Dragon Black, ve složení Hugo, Adam, Lukyn, Kuba, Petr, Míša a Dan. A Béčko, Dragon Green, ve složení kapitánka Anetka, Štěpán, Max, Luca, Kikin, Alex, Zdeněk, Kristián.

Áčko hrálo celý den úplně super, předváděli krásnou hru. Pětku si položil snad každý. Až na zápas s týmem Bystrc Orange, který děcka prohrály ještě před tím, než vlezly na hřiště. Možná kdyby Bystrc příště nastoupila v růžových dresech, bude ta hra vypadat jinak. :) Za celý den áčku dokázalo položit pětku jen naše béčko, které kluci nechali dvakrát, velmi nenápadně :) proběhnout.

Béčko bylo postavené záměrně z nováčků. A šéfovala tomu Anetka, která musela napnout síly a celé to odšéfovat. Bylo nám trenérům obrovskou odměnou ji vidět pořádně hrát, protože tady prostě musela. :) Položila svoji první pětku, skládala, řídila hru. Svoji první pětku si dal i úplný nováček Zdeněk. Klobou dolů, po pár trénincích se nebál skládat, šel s míčem dopředu a dal body. Pětku položil i Kristián a Luca.

Jsme na děcka pyšní a doufáme, že podobně se předvedou i na dalším turnaji v Havířově.